De nieuwe Act! Premium CRM v20 nu beschikbaar.

Act is reeds meer dan 25 jaar de Nr.1 CRM toepassing op de markt. Met de nieuwe versie 20 heeft u altijd en overal toegang tot uw contacten. Met 1 licentie heeft u toegang via laptop, smartphone en tablet. Zelfs wanneer u geen toegang heeft tot internet kan u Act! gebruiken op uw laptop.

Maak kennis met de nieuwe Act! versie 20 compleet met interactieve, grafische Act! Insight dashboards, een nieuwe Windows interface, geoptimaliseerde Act! e-marketing workflow en compatibiliteit en gebruikersverbeteringen die Act! CRM nog eenvoudiger in gebruik maken.

Gebruikers met een actief abonnement kunnen gebruikmaken van alle Act! v20-mogelijkheden zoals o.a. de grafische Act! Insight dashboards, de vernieuwde e-marketingmodule en integratiemogelijkheden met honderden andere applicaties.

Alles Centraal
Dankzij Act! CRM bewaart u alle gegevens rond uw klanten en verkoop opportuniteiten centraal op uw server. Voor de verkoper is Act! eenvoudig en vlot in het gebruik. Met enkele klikken gaat u volledig geïnformeerd op bezoek bij uw klant prospect.

Marketing = Verkopen
Act! biedt krachtige tools voor selectie en uitvoeren van marketing campagnes. Act! voorziet in een directe koppeling met Microsoft Word en Outlook voor mail merge.

Daarnaast biedt Act! de eMarketing module. Deze module laat u toe makkelijk, oogstrelende HTML templates op te bouwen voor direct mail campagnes. Dankzij de naadloze integratie in Act! is segmenteren, uitmailen en opvolgen van campagnes nooit zo eenvoudig geweest.

De onbetwiste nr1
Act! is de best verkochte CRM applicatie op de markt. Reeds meer dan 25 jaar is Act! de vertrouwde partner van kleine- en middelgrote ondernemingen en verkoopteams binnen grotere ondernemingen. Het geheim achter dit succes is een systeem dat specifiek gebouwd is voor de steeds veranderende noden van verkopers. Act! is een betaalbare oplossing om structuur te brengen in de chaos van spreadsheets, nota's en post-its. Vlotte implementatie, configuratie en een korte leercurve zorgen er voor dat u zeer snel aan de slag kan.